Monipuolinen Vierumäki

13. VierumäkiHeinolan Vierumäki tarjoaa elämyksiä moneen makuun. Kesällä Vierumäellä on upeatpuitteet kuntoiluun ja luonnossa sekä vesillä liikkumiseen. Alueella on 26 ulkotenniskenttää, urheilukenttä, jalkapallokenttä, seikkailurata, harjoituskenttä, kaksi 18-reikäistä golfkenttää, golfin koulutusrata, uimaranta.

Talvikautena Vierumäellä hiihdetään, retkeillään ja harrastetaan muutoinkin monipuolista liikuntaa. Vierumäellä on 12 kilometrin pituinen valaistu latu, latuverkko on yli 100 km. Hiihtokausi alkaa heti yöpakkasten alettua ja jatkuu pitkälle kevääseen. Lähin laskettelukeskus sijaitsee Lahden Messilässä.

Tarjolla on myös monipuoliset sisäliikuntamahdollisuudet: 6 tenniskenttää, 4 squashkenttää, uimahalli, voimistelusali, kuntosali, yleisurheilu-, lentopallo-, sulkapallo-, koripallo- ja salibandykentät, pingispöydät, kuntonyrkkeily, jäähalli, golfin talviharjoittelukeskus.

Palveluihin kuuluu ravintolapalvelujen lisäksi lääkäriasema ja kuntotestausasema. Alueella on parturi-kampaamo, kosmetologi, hieroja sekä solarium ja urheiluvälinemyymälä. Vastaanotto toimii hotelli Scandicissa.

Vierumäen mökki

01. Vierumäki keittiöVierumäen kahden huoneiston paritalo sijaitsee Vierumäen urheiluopiston alueella. umpikin huoneisto on 58 neliötä ja huoneistoissa on makuupaikat 6 henkilölle: kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö ja takka, parvi, saunaosasto ja ulkovarasto.

Keittiö on koneellistettu. Tuvassa on takka, televisio ja WLAN. Huoneistossa on kuivauskaappi. Vuokra sisältää kesäaikana tenniskentän käytön. Lomalaisten käytössä on polkupyörä.

Pelikaudella voi myös vuokrata maksusta (pelimaksu ei kuulu vuokraan) vuokrata golfkentän pelioikeuksia, joita on tarjolla huoneistoa kohti: kaksi pelioikeutta Classic-kentälle ja kaksi pelioikeutta Cooke-kentälle.

Liinavaatteet pitää tuoda itse. Lemmikkieläimistä peritään erillinen siivousmaksu.Viikkovuokrat 2018

  • 7 vrk: 770 euroa
  • 6 vrk: 770 eruoa
  • 5 vrk: 660 euroa
  • 4 vrk: 550 euroa
  • 3 vrk: 440 euroa

Insinööriliiton jäsenet saavat vuokrasta 40 prosentin alennuksen.