A-lomien mökkivuokrauksen peruutusehdot

Ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on vahvistanut varauksen tai suorittanut varausmaksun.

Peruutuksesta on aina ilmoitettava A-lomille. Peruutuksen yhteydessä asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summa takaisin, lukuun ottamatta toimisto- ja peruutuskuluja (100 euroa), jos peruutus on tehty 21 vuorokautta ennen varauksen alkamista.

Myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen tehdystä peruutuksesta ei palauteta maksuja lainkaan, ellei mökkiä saada uudelleen vuokrattua, tai jos peruutus johtuu syystä, jossa asiakas tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Edellä tarkoitettu tapahtuma on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Em. tapauksissa palautetaan maksettu summa vähennettynä aikaisemmin mainitulla toimisto- ja peruutuskululla.

Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

A-lomien oikeus peruuttaa varaus. Mikäli on kyseessä ylivoimainen este (force majeure), A-lomat ry ilmoittaa mahdollisimman pian asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada A-lomille maksamansa suoritukset takaisin.

A-lomilla on oikeus peruuttaa asiakkaan varaus, mikäli asiakas ei ole noudattanut maksuehtoja.

Epäselvissä tilanteissa otathan yhteyttä puh. 09 4270 1040, 040 584 539  tai info@a-lomat.fi