Mökkikalenterin käyttäjälle

Vapaat, varattavissa olevat viikot näkyvät mökkikalenterissa valkoisina. Varatut viikot ovat oranssilla ja arvottavat viikot näkyvät keltaisina.

Milloin varataan?

Mökkikalenteri aukeaa lomakausittain seuraavasti:
  • Jouluviikosta viikkoon 6 saakka: kalenteri aukeaa 1.8.
  • Hiihtoviikot viikosta 7 alkaen toukokuun loppuun: kalenteri aukeaa 1.9.
  • Kesäkuusta elokuun loppuun: kalenteri aukeaa 1.1.
  • Syyskuun alusta joulunalusviikkoon: kalenteri aukeaa 1.4.

Varauslomakkeen täyttäminen

Täytä varauslomakkeen kaikki kentät huolellisesti. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Antamalla myös sähköpostiosoitteen nopeutat yhteydenottoa ja varauksen vahvistusta.
  • Voit valita kolme mökkitoivetta ja kolme ajankohtaa.
  • A-lomien mökit vuokrataan ensisijaisesti lauantaista lauantaihin.
  • Jos haluat vuokrata viikkoa lyhyemmän jakson, käytä siihen alkamis- ja päättymispäiväkenttiä.
  • Viikkoa lyhyemmät varaukset vahvistetaan kuukautta ennen vuorka-ajankohtaa.
Lisätietokenttään voit kirjoittaa kysymyksiä tai erikoistoiveita lomaasi liittyen, kuten poikkeava tuloaika.

Suosituimmat mökkiviikot arvotaan

Arvottavia viikkoja ovat kevään hiihtoviikot, pääsiäinen, kesällä viikot juhannuksesta heinäkuun loppuun, syyslomaviikot, joulu ja uusi vuosi. Mökkikalenterissa arvottavat viikot näkyvät keltaisina.

Arvontoihin ilmoittaudutaan kausittain. Katso lisätiedot, ilmoittautumisajat ja arvontapäivät täältä.

Huom. Levin, Vierumäen, Rukan lomahuoneistojen omistajat voivat varata osan viikoista omaan käyttöönsä, jolloin nämä viikot näkyvät kalenterissa oranssilla jo ennen arvontapäivää.

Miten pääsen mukaan arvontaan?

Lähetä varauspyyntö mökkikalenteri sivulta löytyvällä varauslomakkeella. Täytä lomakkeen kaikki kentät huolellisesti. Huom. Arvonnassa voittanutta varauspyyntöä ei oteta enää huomioon muiden mökkien ja/tai viikkojen arvonnassa.

A-lomat ry lähettää kaikille arvonnan voittajille varausvahvistuksen kirjeitse noin kahden viikon kuluessa arvonnasta ja laskuttaa samalla varausmaksun. Jos varausmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus peruutetaan ja lomaviikkoa tarjotaan seuraavana varalla olijalle.

Miten muut viikot varataan?

Arvonnan ulkopuolella olevat ajankohdat tai arvonnassa vapaiksi jääneet viikot varataan halukkaille varauspyyntöjen saapumisjärjestyksessä.

A-lomat ry vahvistaa onnistuneen varauksen kirjallisesti noin viikon kuluessa (arvottavista viikoista on oma aikataulu) ja lähettää samalla varauslaskun. Jos varausmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus peruutetaan ja ajankohta vapautuu taas varattavaksi.

Palaa mökkikalenteriin.